Een powerfull bedrijf in CNC draai- en freeswerk

CNC draaiwerk

Bij AM Gereedschapmakerij voeren we draaiwerk uit met behulp van een CNC-machine: een Computer Numeral Control machine. Computergestuurd dus. Deze snelle en nauwkeurige manier van draaien maakt het mogelijk om veel soorten opdrachten te realiseren.

Wat​ ​is​ ​CNC​ ​Draaiwerk?

CNC draaien is een bepaalde verspanningstechniek om metaal te bewerken. Hierbij draait het te maken of vormen onderdeel rond en voert het een snijbeweging uit. De letters CNC staan voor Computer Numeral Control, wat betekent dat ze computergestuurd zijn. Deze machines zijn snel te programmeren, bieden veel mogelijkheden en veel flexibiliteit. Door de combinatie van goede machines en mensen met veel vakkennis kunnen wij draaiwerk van de hoogste kwaliteit bieden.

Maatwerk​ ​met​ ​CNC​ ​Draaiwerk

We hebben inmiddels heel wat ervaring opgedaan met CNC draaiwerk en ideeën en wensen van onze klanten werkelijkheid laten worden. Net als bij ons freeswerk kijken we ook bij het draaiwerk altijd mee met de klant. Hoe kunnen we de opdracht op het hoogste niveau uitvoeren? We kijken mee vanaf de tekening, maar kunnen vanaf de start meedenken. In maatwerk ligt onze kracht. Deze insteek heeft ervoor gezorgd dat we veel mooie opdrachten voor tevreden klanten mochten doen. De recensies van een aantal van deze klanten vindt u bij ‘Ervaringen AM Gereedschapmakerij’.

Uw​ ​idee​ ​werkelijkheid​ ​met​ ​CNC​ ​Draaiwerk?

Heeft u een idee, ontwerp of product en wilt u dat we met u meekijken en meedenken? Dat kan! We kunnen uw product maken vanaf tekening, maar kunnen samen kijken hoe we uw idee werkelijkheid kunnen maken. Naast CNC draaien kunnen we ook CNC frezen, waardoor we een mooi totaalproduct aan kunnen bieden. Ook hebben we nog veel disciplines zelf in huis of in ons brede en betrouwbare netwerk. Zo bereiken we altijd het beste resultaat.

Contact​ ​opnemen

Wil jij weten wat AM Gereedschapmakerij voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Gebruik ons contactformulier of kijk hier voor onze contactinformatie.

Neem contact opBekijk al onze diensten
CNC draaiwerk

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.