Een powerfull bedrijf in CNC draai- en freeswerk

Over ons

AM Gereedschapmakerij is een klein en powerful bedrijf, gespecialiseerd in CNC Freeswerk, CNC Draaiwerk en specialistisch maatwerk. Sinds de oprichting in 1990 groeit het bedrijf mee met de wensen van de klanten, maar is de kwaliteit onverminderd goed gebleven. Hier is perfect net goed genoeg.

Wat​ ​doet​ ​AM​ ​Gereedschapmakerij?

AM Gereedschapmakerij bewerkt al sinds 1990 veel verschillende ferro- en non-ferro-materialen. En de eindproducten van het ruwe materiaal verschillen enorm: van bootonderdelen tot lasmallen en van stempels tot hulpgereedschap. AM Gereedschapmakerij heeft klanten uit allerlei sectoren en met heel veel verschillende wensen. Naast het ontwikkelen en maken van producten, heeft AM Gereedschapmakerij zich gespecialiseerd in het frezen, rond- en vlakslijpen, draaien van materialen en reviseren van machine-onderdelen. Dit gebeurt voor een deel met de hand, maar er wordt ook gebruik gemaakt van computergestuurde machines. Door het machinepark met de kennis van vakmensen te combineren is er heel veel mogelijk. Hierdoor is er nog geen probleem geweest waarvoor er binnen het bedrijf (of met behulp van het brede netwerk) nog geen oplossing is gevonden.

Mensenwerk

Machines zijn prachtige apparaten, waarmee uw ontwerp, product-idee of wens heel precies kan worden uitgewerkt. Toch zou er geen perfect product worden afgeleverd als er geen goede combinatie is met een flinke dosis mensenwerk. De machines moeten immers ook goed geprogrammeerd worden. Om het juiste resultaat te krijgen wordt altijd goed overlegt met de klant. Zo worden de wensen snel duidelijk en kan het productidee, het product of de innovatie naar volle tevredenheid worden geleverd.

Maatwerk​ ​geeft​ ​ons​ ​energie

Van het uitdenken van een idee, het bedenken van een oplossing en het creëren van nieuwe producten krijgen wij energie. Daarom gaan we geen uitdaging uit de weg. Freeswerk wat draaiwerk nodig heeft of gedraaide producten die ook een freesbewerking nodig hebben? Dit is bij AM Gereedschapmakerij geen probleem. Wat uw idee, ontwerp of product ook is: hier wordt met u meegedacht waardoor het gewenste resultaat werkelijkheid kan worden. Dus of u nou onderdelen besteld vanaf een tekening of een product nodig hebt wat eigenlijk nog niet bestaat: hier bent u aan het juiste adres.

Nieuwsgierig?

Wilt u weten wat AM Gereedschapmakerij voor u kan betekenen, heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.