Een powerfull bedrijf in CNC draai- en freeswerk

Maatwerk

Soms weet u precies wat u nodig heeft, is er de tekening al klaar en kunnen wij direct voor u aan de slag. Maar voor sommige projecten is er meer nodig. Ook dan vindt u een betrouwbare partner in AM Gereedschapmakerij. Wij denken met u mee en gaan graag samen met u aan de slag: maatwerk is onze kracht!

Van​ ​idee​ ​tot​ ​eindproduct

Bij deze tak van onze bedrijfsvoering bedenken en creëren we samen met de klant het product. We gaan in gesprek over het idee, het product of het ontwerp. Samen kijken we naar de wensen, eisen aan het product en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Wat is er nodig en hoe kunnen wij aan die wensen voldoen? Naast kennis over CNC frezen en CNC draaiwerk hebben we nog veel meer kennis en vaardigheden in huis die we voor uw opdracht in kunnen zetten. Ook hebben we een breed en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Zo kunnen we het maatwerk leveren waar u naar op zoek bent.

Precies​ ​en​ ​perfectionistisch

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met verschillende soorten opdrachten. Van afsluiters voor vloeibaar aardgas tot doseermachines voor oliebollen en van onderdelen voor jachten tot onderdelen van hydraulische zuigers – onze opdrachten zijn enorm veelzijdig. Maar wat ze allemaal wel met elkaar gemeen hebben is hoe ze zijn uitgevoerd: precies en perfectionistisch. Wij zijn niet snel tevreden en gaan altijd voor het beste resultaat!

Samen​ ​iets​ ​moois​ ​neerzetten

Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare partner voor uw project? Dan bent bij AM gereedschapmakerij aan het juiste adres. Wij maken gebruik van een goede combinatie van vakkennis, kundige mensen en computergestuurde machines. Hierdoor zijn we met recht klein en powerfull. Voor zowel enkelstuks als (kleine) series kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen maatwerk graag voor u. Bent u nieuwsgierig naar wat anderen over ons zeggen? Neem dan een kijkje bij ‘Ervaringen klanten’.

Contact​ ​opnemen

Wilt u samen met ons aan de slag voor uw idee, ontwerp of opdracht? Wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie, een afspraak of vragen vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact opBekijk al onze diensten
Maatwerk

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.